Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Колектив кафедри менеджменту та публічного управління долучився до участі у доброчинному аукціоні
349166
post-template-default,single,single-post,postid-349166,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Колектив кафедри менеджменту та публічного управління долучився до участі у доброчинному аукціоні

Професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту та публічного управління долучився до участі у доброчинному аукціоні, який організували у ТНЕУ з нагоди Міжнародного дня студента. Зібрані  кошти спрямують для реалізації та підтримки молодіжних ініціатив в університеті.

Різноманітні лоти представили ректор, проректори, декани факультетів, директори інститутів, завідувачі кафедр, керівники і колективи структурних підрозділів, професорсько-викладацький колектив ТНЕУ, а також партнери ТНЕУ.

Усі присутні отримали від заходу багато позитивних емоцій, хороший настрій та щире спілкування у приємній компанії та теплій атмосфері.

Щиро дякуємо організаторам та усім учасникам доброчинного аукціону!

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.