Кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ | Студенти факультету економіки та управління учасники проекту «Ніч в бібліотеці»
349128
post-template-default,single,single-post,postid-349128,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Студенти факультету економіки та управління учасники проекту «Ніч в бібліотеці»

18 жовтня 2018 року у читальному бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ за сприяння директора бібліотеки Возьного Казимира Зіновійовича відбувся проект «Ніч в бібліотеці», учасниками якого стали і студенти факультету економіки та управління. Модераторами проекту виступили к.е.н. доцент кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування ФАЕМ Любезна Ірина Василівна та к.е.н., доцент кафедри менеджменту та публічного управління ФЕУ (куратор групи МЕН-11) Здреник Василь Степанович.

Мета проекту — популяризація читання як важливого елементу культури і формування духовних цінностей у студентської молоді через бібліотеку, залучення молоді до читання, виховання читацьких смаків, виявлення творчих можливостей студентів, проведення інтелектуального дозвілля.

Присутні мали нагоду поринути в ще досі незнану атмосферу нічної бібліотеки, взяти участь у цікавому квесті, переглянути анімаційні фільми, обговорити їх вплив на духовний розвиток студентів, обмінятися читацькими враженнями, дружньо спілкуватися за філіжанкою кави з однодумцями. Читання ліричної поезії було родзинкою вечора. Приємно, що крім декламації улюблених поетів, звучали власні вірші нашої молоді. Також було караоке, обмін  позитивними  думками та  враженнями у приємній компанії та теплій атмосфері. Усі присутні мали змогу  сфотографуватись з осінньою атрибутикою (у селфі-зоні). та активно проведеним дозвіллям у приємній компанії та теплій атмосфері.

Організатори сподіваються, що захід привернув увагу студентства до  читання, викликав неймовірну емоційну реакцію та бажання частіше читати книги.

AUTHOR: Nata
No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.